La Federació ADF Les Gavarres ha obert un procés de selecció de 9  auxiliars de prevenció d’incendis forestals per treballar aquest estiu del 16 de juny al 13 de setembre. La Federació ADF Les Gavarres amb l’ajut econòmic de la Diputació de Girona i la col·laboració de totes les ADF que la integren organitzarà un dispositiu de vigilància d’incendis forestals en els massissos amb protecció prioritària d’Ardenya-Cadiretes, Muntanyes de Begur – Cap Roig, Gavarres i Montgrí.

En la mateix procés també es seleccionaran 4 auxiliars més per a un servei de prevenció d’incendis a l’espai de la Platja de  Castell organitzat per l’ADF Gavarres Marítima en col·laboració amb l’ajuntament de Palamós.

Informació a:Federació ADF Les Gavarres 

Entrega de currículums per mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. oberta fins el dijous 5 de juny a les 23.59 h.

 

L'Associació d'ADF de l'Alt Empordà disposa d'un control Radiofònic que donar suport al Dispositiu de vigilància dels massissos de l'Albera i Cap de Creus dotat de dos Operadors/es. 

Aquest any tenen una vacant i cerca un operador/a per Control Empordà.

Oferta Laboral:

Període:del 1 Juliol al 11 de setembre.

Horari: 11h a 19h.

Perfil:

-Coneixement del territori (Alt Empordà).

-*Coneixement de les ADF's i les seves tasques.

-Coneixements de creació de pàgines web (Wordpress, joomla...)

-Redacció de notes de premsa.

-Comunicació i xarxes socials.

-Tasques administratives segons necessitat del control.

*es prioritzarà els voluntaris ADF.(Carnet Groc o Verd)

Interessats/interessades envieu CV a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Recollida de CV's fins al 10 de Juny, entrevista seleccionats a partir del 15 Juny

 

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat