El dimecres 29 d’abril tindrà lloc a Santa Coloma de Farners la Jornada L’autoprotecció d’urbanitzacions davant incendis forestals. Estratègies de gestió municipal.

La gestió de l’autoprotecció en urbanitzacions i edificacions aïllades és un element clau per a facilitar la defensa de les persones i els béns davant dels grans incendis forestals. No obstant, la situació econòmica, els circuits administratius i la poca cultura d’autoprotecció en el nostre territori han dificultat el compliment d’una normativa que regula l’autoprotecció de les urbanitzacions. En aquesta jornada es pretén transmetre una visió general de l’autoprotecció d’urbanitzacions i presentar algunes estratègies de gestió municipal que s’han considerat singulars.

La jornada és organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col·laboració entre d’altre de la Fundació Pau Costa, Bombers, la Diputació de Girona, i els Ajuntaments de Begues, Begur, Calonge i Torroella de Montgrí.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat