Local SFADFAmb els canvis en la gestió del nou Secretariat, podem destacar el nou local social presentat la setmana passada a Manresa.
Es tracta d'un despatx ubicat al Palau Firal de Manresa, aconseguit amb condicions avantatjoses, i ben situat.
La intenció es utilitzar-lo com a punt de reunió i Trobada de les ADF, on es puguin fer les renions de les diferents comissions del Secretariat.

Igualment aquesta setmana s'han comunicat informacions d'interés:

1. Properament les ADF cobrarem el 10% de bestreta que ens deuen del 2014. Resta encara la del 2015 que no poden assegurar el seu pagament

2. Possiblement, la pròxima setmana sortirà la subvenció anual de la Generalitat de manteniment. Estaprevista un altre convocatòria pel mes de juny per tot el tema de transmissions i canvis d’emissores de 150 MHz a 80 MHz o substitució d’emissores no reprogramables.

3. Les properes convocatòries, es tramitarà tot en format digital. Per tal motiu, cal que el President obtingui la signatura digital, NO com a president de la ADF, que és molt complicat, sinó que serà possible fer els tràmits amb la seva signatura electrònica personal. Aquesta es pot aconseguir normalment de forma gratuïta als Ajuntaments i Consells Comarcals.
El President signarà electrònicament la petició de subvenció.

Caldrà també com sempre, el certificat del secretari de l’acord de junta. Aquest document també espodrà signar de forma electrònica, si el secretari disposa de signatura electrònica, o bé signar-ho amb format paper, escanejar-ho i adjuntar-ho als documents de la petició de subvenció.

NO es podrà tramitar en Paper.
 
 
 

 

 

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat