A finals de novembre, es va aprovar la Llei 27/2014 de 27 de novembre de l’Impost de Societats. En aquesta norma, es van eliminar els supòsits que eximien algunes entitats d’haver de presentar l’impost. Ara, amb la nova llei de l’Impost de Societats totes les entitats queden obligades a presentar l’impost, sense cap excepció.

L’obligatorietat de presentar l’Impost de Societats recau ara sobre totes les entitats, amb independència del seu volum pressupostari i de si fan activitat econòmica o no. És obligatori presentar l’impost per als exercicis començats l’any 2015.

L’impost s’ha de presentar dins dels 25 dies naturals següents als sis mesos posteriors a la finalització de l’exercici econòmic de l’entitat. El més habitual és que l’exercici econòmic de l’entitat vagi de gener a desembre: en aquest cas, l’impost es presentarà entre l´1 i el 25 de juliol de 2016.

Per poder confeccionar l’impost, cal que les entitats portin comptabilitat de partida doble des de l’inici de l’exercici.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha previst una sèrie de 24 sessions informatives arreu del territori català.

Les jornades es realitzaran a Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Canovelles, Igualada, Manresa, Vic, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Tremp, Girona, Ripoll i Figueres. La inscripció és obligatòria i gratuïta i l'aforament és limitat.

Podeu consultar el calendari de sessions i formalitzar la inscripció  

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat