El passat dissabte 9 de gener, va tenir lloc a Torreferrussa l’Assemblea General Ordinària i una Assemblea General Extraordinària del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, amb una gran presència d'assistents de Federacions i ADF d'arreu de Catalunya. 

En l’Assemblea General Ordinària, es va procedir a la lectura i aprovació de l’acta anterior.

Posteriorment es van presentar el balanç econòmic dels anys 2014 i 2015, sense l'aprovació dels comptes.

El President va fer un informe de les gestions fetes per la seva Junta, en els darrers 2 anys, i es va donar per finalitzada l’Assemblea Ordinària.

Posteriorment va tenir lloc l’Assemblea General Extraòrdinaria on es va procedir a l’elecció de càrrecs de la junta directiva del Secretariat.

Després d’unes discussions sobre el procediment de votació i sobre les candidatures presentades, l’actual junta va decidir retirar la seva candidatura i es procedir a la votació  de la candidatura restant.

El resultat de les votacions va ser de  269 vots a favor, 79 abstencions i 0 vots en contra de la nova candidatura. En el propers dies tal i com marquen els estatuts s’escolliran els càrrecs entre els membres de la llista guanyadora.tual junta va decidir retirar la seva candidatura i es va procedir a la votació  de la candidatura restant.

 

 

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat