La Federació d’ADF Les Gavarres, que agrupa ADF de les comarques de Baix Empordà, Gironès i Pla de L’Estany, ha comunicat la seva baixa com a integrant del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya.

Es dona el cas que fa poques setmanes la Federació d’ADF de la Selva ja va obrir el camí comunicant la seva baixa del Secretariat, motivada per la manca de canvi de funcionament del Secretariat, i pels nuls resultats assolits per l’entitat.

Aquesta comunicació s'ha fet tant a l'actual president del Secretariat, el Sr. Ramon Sala, com al Director General de Medi Natural i Biodiversitat i al Cap del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals del DAAM.

Es constata el sentiment cada vegada més extés de que el Secretariat no representa les ADF, ni dona suport a les seves necessitats i inquietuds davant de l’administració, davant aquest fet diferents ADF i Federacions s’estan donant de baixa.

A qui representa el Secretariat? Pel que es veu cada cop a menys ADF,  l'administració n'ha de prendre nota i tenir present que el Secretariat no representa a totes les ADF de Catalunya, i per tant no pot ser un interlocutor únic.

Arran de la noticia publicada, ens ha contactat alguna Federació d'ADF  i ADFs fent-nos saber que també estan valorant abandonar el Secretariat d'ADF en motiu del seu mal funcionament i manca de suport a les ADF.

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat