Federacions i ADF es donen de baixa del Secretariat

La Federació d’ADF Les Gavarres, que agrupa ADF de les comarques de Baix Empordà, Gironès i Pla de L’Estany, ha comunicat la seva baixa com a integrant del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya.

Es dona el cas que fa poques setmanes la Federació d’ADF de la Selva ja va obrir el camí comunicant la seva baixa del Secretariat, motivada per la manca de canvi de funcionament del Secretariat, i pels nuls resultats assolits per l’entitat.

Aquesta comunicació s'ha fet tant a l'actual president del Secretariat, el Sr. Ramon Sala, com al Director General de Medi Natural i Biodiversitat i al Cap del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals del DAAM.

Es constata el sentiment cada vegada més extés de que el Secretariat no representa les ADF, ni dona suport a les seves necessitats i inquietuds davant de l’administració, davant aquest fet diferents ADF i Federacions s’estan donant de baixa.

A qui representa el Secretariat? Pel que es veu cada cop a menys ADF,  l'administració n'ha de prendre nota i tenir present que el Secretariat no representa a totes les ADF de Catalunya, i per tant no pot ser un interlocutor únic.

Arran de la noticia publicada, ens ha contactat alguna Federació d'ADF  i ADFs fent-nos saber que també estan valorant abandonar el Secretariat d'ADF en motiu del seu mal funcionament i manca de suport a les ADF.

Nou vehicle per a l'ADF de Llagostera

Pickup ADF Llagostera

L'ADF de Llagostera ha incorporat un nou vehicle de vigilància i primera intervenció. Es tracta d'un pickup Toyota Hilux, que de moment ja s'ha equipat amb una emissora ADF, i del sistema de posicionament de vehicles. Està previst que properament s'equipi amb un kit d'extincio amb un dippòsit de 500 litres d'aigua i una motobomba. Aquest vehicle serà el segon de l'ADF Llagostera i el que fa 11 de la Federació ADF Les Gavarres.

Font: Federació ADF Les Gavarres

Ajuts per a l'adquisició de material per a les ADF

Convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de material de transmissions i posicionament per a les agrupacions de defensa forestal.

Aquesta ajuts s'han convocat per ORDRE AAM/29/2014, de 7 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a l'adquisició de material de transmissions i posicionament per a les agrupacions de defensa forestal, i es convoquen els corresponents a 2014 (DOGC núm. 6564 - 18/02/2014).

Els ajuts que preveu aquesta Ordre, per un import total de 555.555,55 euros 

objecte dels ajuts

L’objecte dels ajuts que estableix l’Ordre és l’adquisició de material de transmissions i posicionament per a les agrupacions de defensa forestal (ADF).

- Equip de localitzacions en els vehicles. 

- Material de transmissions. Equips base, mòbils i portàtils de banda 80 MHz. (*).

Termini de sol·licitud: del 19 de febrer al 18 de març de 2014, ambdós inclosos

Mér informació a la web del DARPMN  

Conte infantil de les ADF


Conte infantil de les ADF realitzat per la Federació d'ADF Penedès Garraf ADFPG

Apadrina una cabra

Programa El Medi Ambient - projecte Apadrina una cabra de la Federació d'ADF Penedès Garraf

Subcategories

VILPIN

Sirenas 112

  • Perill IF
  • icon Pla Alfa
  • Radar

#adfcat